Podcast

Struggling with ‘Who You Think You Are’

Podcast med JoAnne Dahl och Dr Matthieu Villatte. Vem du tror att du är kan vara viktigare än du tror. Hur du definierar dig själv, din tro, dina värderingar och dina gränser förutsäger ditt beteende. Problemet med detta är att vi alla har en tendens att fastna i fördomar om oss själva och andra vilket begränsar oss. Vem du tror att du är kan vara ditt största hinder för personlig utveckling och för att komma vidare i den riktning där du vill vara i ditt liv.

Size
Show/Hide

Podcast

Self-Compassion med
JoAnne Dahl och Paul Gilbert


Self-Compassion handlar om att agera på ett sätt där man är vänlig mot sig själv. Det är motsatsen till att vara hård och "straffa" sig själv.

Size
Show/Hide

JoAnne Dahl

Scandinavian Institute of Evidence Based Psychology AB. Fil Dr, Docent, Professor Emerita i Psykologi Uppsala Universitet.
Leg Psykolog, Leg Psykoterapeut KBT, Handledarutbildning i KBT,
Peer Reviewed ACT Trainer, ACBS Fellow. Specialist I beteendemedicin: behandling av kroniska sjukdomar,: smärta, epilepsi, astma, övervikt. 

Paul Gilbert

Professor i klinisk psykologi vid Universitetet i Derby och konsultpsykolog vid Derbyshire Mental Health Services NHS Trust. Han är en medlem av British Psychological Society.

Kontakt

Email: info@siepinstitute.com
Web: www.siepinstitute.com
Telefon: : +46 8 557 699 30